Excel Pro

Excel Pro (XPRO) by Dato Fadzilah Kamsah


SHOP NOW

Excel Pro


Excel Pro 5 Unit

RM415.00


Excel Pro 3 Unit

RM249.00


Excel Pro 2 Unit

RM170.00


Excel Pro 1 Unit

RM89.00

Excel Plus


Excel Plus 5 Unit

RM275.00


Excel Plus 3 Unit

RM180.00


Excel Plus 2 Unit

RM130.00


Excel Plus 1 Unit

RM69.00


EXCEL PRO HANYA AMBIL SUMBER TERBAIK!

Sumber yang baik akan memberi kesan kepada pengguna. Setiap sumber yang diambil harus tahu kebaikan dan keburukannya.

Q&A

1. Betul ke produk ni berkesan?

Program dan Produk Coklat Excel Pro ini diformulasikan sendiri oleh Dato’ Fadzilah Kamsah yang sudah berada selama 21 tahun dalam pasaran. Sudah banyak ibubapa dan pelajar yang dah rasai sendiri keberkesanan Excel Pro ni

2. Coklat Excel Pro ni ade kesan sampingan tak?

Coklat Excel Pro adalah makanan tambahan. Insya-Allah. Tiada kesan sampingan kerana semua isi kandungan dalam ni diformulasikan daripada bahan semula jadi. Tiada campuran bahan kimia atau ubat ubatan.

3. Sebotol ade berapa biji dan tahan berapa lama?

Sebotol ada 120 biji, ikut cara penggunaan jika diambil 2 biji sehari, tahan 60 hari. Jika sebiji sehari tahan 120 hari

4. Umur berapa tahun sesuai makan?

Seawal umur 2 tahun hingga orang dewasa. Jika yang bawah 2 tahun dah pandai mengunyah dan hisap tablet pun dah boleh makan. Boleh juga dihancurkan dan dicampurkan kedalam air minuman.

5. Apa kelebihan Excel Pro ni?

Sebagai makanan tambahan bagi membekal nutrisi tambahan untuk memastikan kesihatan mental dan fizikal sentiasa dalam keaadan yang baik.

Menurut kajian Dato Fadzilah Kamsah, dengan pemakanan seimbang, ilmu dari pakar dan tindakan yang konsisten. Manusia akan Lebih Tenang menghadapi cabaran dan Kekal Cergas serta Bersemangat sepanjang hari.

Justeru, Menjadikan seseorang mudah belajar, rajin dan lebih mendengar nasihat.

Maka Excel Pro merupakan solusi lengkap untuk ibubapa dan pelajar.

6. Bila waktu sesuai makan Excel Pro?

Setiap pagi dan petang, mengikut keselesaan ibubapa sendiri, tidak kira sewaktu lapar mahupun selepas makan.

7. Lepas order bila barang boleh dapat ?

Proses penghantaran mengambil masa 2-3 hari bekerja* bergantung pada lokasi penerima.

8. Macam Mana Cara Order Kat Website

  1. Tekan Butang ‘BELI SEKARANG’
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ‘CONTINUE’
  4. Tekan ‘PLACE ORDER’
  5. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau buat pembayaran secara online dengan memilih jenis bank
  6. Anda akan terima details tracking Nombor di email apabila order telah diproses
  7. Dan tunggu barang sampai
Shopping Cart
0
Scroll to Top